Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Steinel

  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Steinel Умно използване на енергия.


С тази визия STEINEL изобретява първото сензорно осветително тяло в света преди 20 години. Днес компанията произвежда и разработва световноизвестно външно осветление на 6 места в Европа.    Целта на STEINEL беше не само да бъде екологично чист, но и да спести пари и да осигури на клиентите комфорт под формата на автоматично превключване на светлината благодарение на ниската консумация на енергия. Затова не е изненадващо, че осветителните тела със сензор сега са голяма тенденция.  В нашия магазин ще намерите различни лампи със сензор, външно осветление, прожектори и други лампи от Steinel.        


Осветлението STEINEL използва съвременна компютърна технология, за да постигне комбинация от функция и дизайн на осветителни тела, поради което техните продукти също са награждавани няколко пъти за отличния си дизайн и функционалност. Като единствен онлайн магазин имаме на склад 90% осветителни тела Steinel.  При нас ще откриете разнообразие от лампи на Steinel , като аплици, лампи за таван, Лед лампи и външно осветление


Ние предлагаем специални промоции, последна бройка продукти и разопаковани стоки на по-добри цени в нашия онлайн магазин. 


Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и