Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Спестете с LED осветлението

LED осветление

Не обичате да хвърляте пари през прозореца? Не го правете повече. Вземете LED осветление и спестете.

Модерна LED технология

В крак ли сте с времето, обичате ли да се наслаждавате на всеки спестен лев? Не се ли престаравате в къщи, опитвайки се да следите консумацията на електроенергия и все още сметката за ток ви се струва висока? Вероятно все още правите нещо нередно. Не знаете какво? Ще ви посъветваме. Ако искате да видите по-ниска сметка за ток, първата стъпка е да си купите уреди с LED технология. Можете да започнете от осветлението. Да, дори и тук, с тази модерна LED технология, можете да спестите значително от разходите. Просто трябва да закупите LED лампи с вградени LED модули, LED крушки или LED флуоресцентни лампи. Независимо дали е ново LED осветлението или LED крушки, и двете имат безброй предимства, които не само спестяват пари.

LED лампите стават все по-популярни. Много от вас вече са сменили повечето от класически източници за LED източници или са си купили нови LED лампи. Ако все още не сте от тях, време е да го направите и да се запознаете с неговите ползи. С LED интериорното осветление ще се чувствате по-добре у дома.
null 
 

Не само спестяването на разходи ще ви зарадва

Както споменахме по-горе, LED лампите са много икономични. В сравнение с конвенционалните осветителни тела обаче LED имат и много други предимства. Също можете да изберете и цвета, който харесвате и в който искате да бъде осветено помещението. Не можем да забравим да споменем и за дългия живот, който може да бъде в обхвата на десетки хиляди работни часове. И ако имате нужда от лампа за осветяване на по-чувствителни материали или храна, можете да сте сигурни, че и тук няма да сгрешите. LED осветлението няма инфрачервено, ултравиолетово нито топлинно излъчване. Така то са наистина безопасно дори в най-чувствителните зони.
null 
 

LED лампите ще ви помогнат да създадете и страхотна коледна атмосфера. Можете да намерите много Коледни LED лампи под формата на различни видове осветителни гирлянди, декорации и дори LED лампички на Коледната елха.

LED осветление във всяко пространство

Можете да използвате LED лампи във всяка стая на вашата къща или апартамент, независимо дали търсите LED осветление за баня, кухненско LED осветление или дори за стълбището. Дори да не вярвате, че ще спестите пари с LED лампите, повярвайте, че наистина е така. В кухнята, например, можете да поставите като LED осветление под кухненските шкафове LED лента. Инсталирането му е много просто и полученият ефект изглежда страхотно. LED лентите обаче намират приложение и на други места. Те също могат да осветят секцията в хола и много други места в дома ви. Също така може да избирате от широката гама от таванни лампи, аплици или спотове за вашата спалня, хол или детска стая. И още различни LED лампи и настолни лампи, които намират приложението си почти във всеки ъгъл, на всяко бюро или нощно шкафче. Огледало за баня с LED осветление може да бъде много полезно. Ако не е възможно да се свържете към електрическата мрежа, можете да използвате LED осветление на батерии

Също може да осветите и екстериорни площи с екстериорно LED осветление. И ако искате да спестите още повече, вижте градинското соларно LED осветление. Соларните лампи ви помагат да придадете атмосфера на градината, с екстериорното LED осветление със сензор за движение можете лесно да навигирате в градината дори и когато е тъмно. Можете също да помислите и за LED прожектори.

null 

Ако все още не сте повярвали, че е възможно да спестите с LED осветлението, повярвайте. Сменете класическото осветление с LED възможно най-скоро и ще видите, че то пести значителна сума за година, с която може да допринесете за семейната си отпуска или да си купите нещо хубаво за себе си.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и