Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Гарантираме най-ниски цени!

Относно покупката

Мирела

Искате да си купите осветително тяло от нашия онлайн магазин, обаче сте видяли същия продукт на друго място и на по-ниска цена?

Планирате ли да си купите ново осветление? Сега е най-добрата възможност да се сдобиете с такова. Осветителни тела, които впечатляват не само с дизайна си, но най-вече с цената си.

Нашият онлайн магазин lampite.bg се опитва да Ви предложи наистина евтино осветление. И то толкова евтино, че няма да намерите по-евтино никъде другаде! А ако това се случи, ще получите продукта от нас за същата цена. Всичко, което трябва да направите, е да изпратите линк към конкурентната оферта в бележката си за поръчка и ние ще Ви продадем същия продукт на същата, по-ниска цена.

 

Идентичният продукт е продукт, който има един и същ EAN код. Ако осветителното тяло няма EAN код, идентичният продукт се оценява според идентичния производител, идентичното наименование или идентичните параметри на продукта, като например външен вид, цвят, размери и материал.

Намерили сте избраното от Вас осветително тяло в друг онлайн магазин на по-ниска цена? Възползвайте се от нашата ГАРАНЦИЯ ЗА НАЙ-НИСКА ЦЕНА!

 

Предупреждение:

  1. Гаранцията за най-ниска цена не се прилага при разпродажби, купонни промоции и отстъпки и проектни цени.
  2. Освен това не се прилага и при цени, които важат само за избрани клиенти.
  3. Гаранцията на цената не може да се прилага със задна дата след приемане и плащане на поръчката.

Автор на статията:

Мирела
Мирела Специалист - клиентски сервиз

Мирела не е само специалист по обслужването на клиентите ни, но е и фен на модерното LED осветление. В статиите си ще ви посъветва как да спестите за ток или как правилно да си изберете крушка. Освен това ще ви даде много идеи и съвети как перфектно да осветите дома и градината си.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

092919019(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 2022 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и