Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Функции на лампите Immax NEO в ръката ви

За марките

Компанията Immax предлага богат асортимент от продукти за смарт дом. Опознайте ги и открийте стойностна информация за марката.

Смарт дом а Immax NEO

Immax NEO отговаря на всички параметри на едно най-модерно решение за интелигентен дом. Разполагате с всяко домакинско устройство. Вие контролирате техните функции и следите консумацията им.


Приложението Immax NEO PRO ще ви помогне в това. Можете да го изтеглите на вашия телефон или таблет. Ще го намерите в App Store или Google Play.

Серии Immax NEO и Immax NEO LITE

Дизайнерско осветление, система от камери, охранителни елементи, отопление, контролни елементи, LED крушки и много други. В серията Immax NEO и Immax NEO LITE ще намерите пълна гама от устройства, за да добавите думата смарт към вашето домакинство.


Интелигентният дом Immax NEO е проектиран така, че да можете да свържете отделните елементи в една управляема единица. Всички те се контролират от приложението Immax NEO PRO. Това позволява на всички устройства да комуникират помежду си, без да им давате конкретни команди. Просто се възползвайте от автоматизацията и домакинството ще се контролира само.


 

Например, когато станете сутрин, това може да започне верига от реакции, които сте настроили. В определени стаи ще се включва осветление с определен интензитет, температурата сама ще се покачва до приятни градуси, камерите ще изключват засичането на движение и външното напояване ще започне според текущата прогноза за времето.

Не се страхувайте да се свържете

Интелигентният дом все още се развива. Устройствата от различни производители комуникират в различни стилове. Immax NEO решава проблема със специална технология TUYA. Може да свързва продукти, които работят на ZigBee, WiFi и Bluetooth Mesh. В същото време той е съвместим с всички широко използвани системи за гласов контрол, които включват Siri Shortcuts на Apple, Alexa на Amazon и Google Assistant.


Immax NEO също ще се свърже в бъдеще с платформата Matter. Това ще направи неговата съвместимост още по-добра. Това е първата платформа, която може да комбинира всички Smart Home продукти в едно устройство.

Управление на приложението

Управлението на Immax NEO PRO е лесно, интуитивно и достъпно от всяко кътче на света. В допълнение към собственика с пълни права, приложението може да се управлява и от двама други администратори със същите правомощия и до 10 обикновени потребители с ограничени права. Например, можете да добавите всички членове на вашето семейство. Immax NEO PRO е съвместим със системите за гласово управление Google Home и Amazon Alexa.


 

На началната страница на приложението ще намерите следните категории:  

 1. След като включите приложението, ще видите текущата настройка за безопасност, любимите устройства и камерата. Всичко това ще намерите в раздел „Безопасност“.
 2. Можете да видите всички устройства в дома си в категория „Стая“.
 3. Друга категория „Смарт сцени“ ви предлага опции в настройките на сцената и автоматизацията.
 4. В категория „Новини“ ще видите известия и новости в приложението.
 5. Категорията „Търговски център“ също е добавена наскоро към приложението, където можете лесно да закупите Immax устройства.

Сигурност на вашия дом и приложение  

Открийте системата за сигурност Immax NEO. В офертата има безсмъртни екстериорни, елегантни интериорни и модерни соларни смарт камери. Можете постоянно да гледате изображението на мобилния си телефон, дори ако сте на стотици километри. Функции като засичане на движение, нощно виждане и двупосочна комуникация само допълват високия стандарт.


Едно от нововъведенията е Immax NEO смарт брава. Вход без ключ, пръстов отпечатък и възможност за предоставяне на виртуални ключове за гости. Красотата се крие преди всичко в управлението чрез смарт приложението на телефона. В приложението можете да отворите ключалката дистанционно или да генерирате еднократен код за посетителите. Ключалката отговаря на най-взискателните стандарти за сигурност и е преминала сертификацията на Airbnb.


Охранителната система включва още видео звънец, магнитни сензори за прозорци и врати и датчици за движение.


Новата услуга е хранилище в облак за записи от камери в приложението. Позволява ви да запазвате кадри и снимки от камери за бъдещо гледане. Всичко се намира на отдалечен и напълно защитен сървър. Никой няма да има шанс да надникне в собствеността ви.

 

Immax осветление

За да управлявате повече от 100 вида дизайнерско осветление, вие просто се нуждаете от телефона си с интелигентното приложение Immax NEO PRO. Лампите, които комуникират чрез технологията Zigbee, трябва да бъдат свързани към смарт портал. Той се превръща в централно звено и свързва устройства с един и същи комуникационен протокол.


Динамичното управление на осветлението ви позволява да променяте нюанса, да контролирате интензитета и времето за автоматично изключване и включване. Могат да се използват и интелигентни сцени. Задайте сутрешното ви събуждане да бъде придружено от постепенно включване на избраните лампи.


Интелигентното осветление включва опции за монтаж на стена, таван и маса. Офертата обаче не спира дотук. LED крушките с нажежаема жичка и LED лентите също са бестселъри. И двата продукта се отличават със своето енергоспестяване и дълъг живот. Техният контрол чрез смарт приложението е нещо естествено. Всички продукти работят във връзка с WiFi или BT Mesh мрежа.

Как да нулирате дистанционното управление Immax NEO

Нулирането на дистанционното управление Immax NEO включва следните стъпки:  

 1. Натиснете едновременно бутоните на дистанционното управление ON и OFF.
 2. Задръжте бутоните, докато светодиодът мига. Това ще се случи след около 5 секунди.
 3. Светодиодът на дистанционното управление ще започне да мига. Това означава, че процесът на нулиране е започнал.
 4. Изчакайте около 40 секунди, докато LED диодът спре да мига.
 5. Когато това се случи, нулирането на дистанционното управление е завършено.


Кога да нулирате дистанционното управление? Има няколко случая:

 1. Искате да отмените всички съществуващи настройки за дистанционно управление.
 2. Дистанционното управление не може да се сдвои с лампата.
 3. Планирате да прекратите сдвояването на дистанционното управление с конкретна лампа и искате да сдвоите дистанционното управление с друга лампа.

Как да нулирате лампите Immax NEO

Нулирането на лампа Immax NEO е лесно. Основното нещо е да поддържате ритъма на включване и изключване на лампата.

 

Ето как става:

 1. Включете лампата 5 пъти и след това я изключете 4 пъти от главния ключ. Включвайте я за една секунда и я изключвайте за две секунди. 
 2. По време на петото включване задръжте бутона за управление, преди лампата да примигне (за около две секунди). Ще потвърдите това, като я изключите за още две секунди и след това я включите отново. Когато лампата мига, това означава, че нулирането ѝ е успешно.


Най-честата грешка при нулиране на лампа е неподдържането на ритъм (една секунда при включване и две при изключване).

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

092919019(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


Препоръчителни продукти

202,90 лв.

136,90 лв.
Налично в склада над 50 бр.
наличен на склад
бр

IM1012

202,90 лв.

160,90 лв.
Налично в склада над 50 бр.
наличен на склад
бр

IM0867

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и