Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Специални батерии

Vendor 2
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Специални батерии за вашите устройство


Имате нужда от по различен тип батерии? В този раздел ще имате възможност да разгледате различни ААА батерии и други видове алкални батерии. Нашите батерии са снабдени от различни доставчици, благодарение на които можете да откриете багдатска батерия, батерии енелуп и много други. Тази категория е част от раздела ни батерии и акумулатори, където можете да откриете голяма селекция от плоски батерии, зарядни устройства и батерии „С“.

В тази категория ще намерите и батерия IRobot създадена за специални устройства, които се предлагат на достъпни цени в нашия магазин.

Невероятни батерии от всякакъв вид можете да откриете в тази категория, за да заредите вашите устройства. Много други алкални батерии и презареждащи батерии са на намалени цени и можете да ги откриете в комплект по две батерии. Разполагаме с батерии от различни доставчици, за да можете да изберете правилната специална батерия за вас, която можете да намерите и на промоция

Не пропускайте и шанса си да разгледате някой от нашите седмични промоции, където можете да вземете всякакъв вид осветителни тела, като лед лампи, димируеми крушки, настолни лампи и много други. 


Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и