Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Смарт осветление

Vendor 6
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Смарт осветление 


Случвало ли ви си е да забравите осветлението включено преди лягане? Колко пъти сте си лягали и сте се чудили дали кухненските лампи отдолу все още светят? С докосване на вашия смартфон можете просто да включите или изключите вашето вътрешно или външно смарт осветление, без да се налага да ставате от леглото. В този раздел сме ви представили различни смарт крушки, които да използвате за да обогатите вашите осветителни тела и да настроите автоматичен режим на осветяване. Имаме различни доставчици на смарт лампи, като Philips Hue, Nanoleaf, Eglo Connect и други. 


Ако желаете димируемите крушки да променят цвета си и не само да се регулира светлината, трябва да използвате смарт крушки. Смарт ключът за осветление е свързан с LED димируема крушка, която има способността да променя цвета. Със смарт превключвател ще можете дистанционно да включвате и изключвате осветлението. Смарт осветлението за дома се среща все по-често в много жилища и домове. Обогатете осветлението си и разгледайте смарт контакти, смарт превключители и смарт сигурност


Можете да намерите евтини интелигентни крушки, които струват по-малко от ключове, но крушките с по-високо качество са много по-скъпи. Затова разгледайте нашия отдел от промоции, за да спесите пари. 

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и