Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Старинни лампиони

Vendor 2
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Селските лампиони все още се използват в интериорното обзавеждане на много докаминства, заради винтидж стила, който предават


Доста често селските лампиони са желан елемент в интериорния дизайн, тъй като тези осветителни тела придават ново значение на светлината. Най-разпространен вид са стоящите селски лампиони, които лесно могат да се оборудват с LED крушки или смарт крушки, за оптимално използване на електричеството. Материалите, които се използват за направата на тези винтидж селски лампиони могат да бъдат различни. Най-често се срещат селски лампиони от дърво, заради техния дизайн и стил. Селските лампиони са подходящи за вътрешно и външно осветление, защото са много удобни за местене.


В много домакинства, селските лампиони са с дистанционно, за да можете лесно да коригирате светлината и да изключвате. Ако вашите селски лампиони за хол или спалня нямат тази функция, тогава можете да си закупите LED крушки, с които можете да сменяте дори и цвета на светлината. Този вид осветление е от типа на целевото осветление, което се използва най-често за четене или за декор. В тази категория освен лампиони, можете да разгледате и някои от нашите сензорни лампиони, LED лампиони и димируеми лампиони. Не се колебайте и открийте осветлението, от което имате нужда.

Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и