Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Респиратори FFP2 и FFP3

Vendor 3
  • Най-продавано
Нямаме продукти за тази комбинация от филтри.
Моля, редактирайте филтъра си или пробвайте търсенето.

Описание на категорията

Респиратори FFFP2 и FFP3

Респираторите от стандарта FFP2 са медицинско оборудване, което осигурява защита срещу прах, бактериални и вирусни частици във въздуха. Класът FFP2 филтрира 95% от вредните частици и предотвратява навлизането им в респираторната система. Там те могат да причинят инфекция или да отключат алергия. Въпреки това не осигуряват 100% защита от вируси и болести, предавани по въздушно-капков път. Респираторите са направени от филтриращ материал и могат да включват клапан за издишване. 

FFP3 респираторите имат по-висока ефективност на филтрация, тъй като улавят до 99% от вирусите, микробите, праха и другите частици във въздуха. Затова се използват широко в проучвания, във фармацевтичната индустрия и при работа с токсични субстанции. В днешно време те доказват, че са най-полезни и необходими, особено за медицински работници, които се борят с Коронавирусната епидемия. Могат да се използват и от хора в най-рисковата група.

Както при другите класове респиратори, защитните маски FFP3 осигуряват защита само за хората, които ги носят. Ако сте заразени и носите респиратор, капчици излизат от устата ви и се разнасят в околната среда особено когато използвате респиратор с клапан за издишване. За да предпазите хората около вас, трябва да сложите обикновена маска (за еднократна употреба или от плат) върху респиратора, докато го носите.

Можете да избирате от няколко различни вида и размери на опаковките. Купувате повече - плащате по-малко. 

Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и