Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Лампиони с димер

Vendor 6
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

В днешно време съществуват многобройни осветителни тела, но в тази категория ще ви представим нови димируеми лампиони


Димируемите лампиони са оборудвани с нов вид осветлението, което можете сами да контролирате и регулирате. Подовите лампи с димер се различават от стандартните лампиони с това, че имате възможност сами да настройвате силата на светлината. Не само това, но и димируемите стоящи лампи с дистанционно могат да бъдат контролирани лесно от разстояние. В този раздел ще откриете и димируеми LED лампиони, които са снабдени с LED крушки. Тези осветителни тела ще ви дадат по-добра икономия на ток и дори можете да променяте цвета им според чувството и атмосфера, като по този начин създавате нов стил на вашето жилище. 


Открийте уникални по дизайн и функционалност LED подови лампи с димер в нашия магазин, които ще обогатят вашето интериорно осветление


Димируемите лампи от този вид се използват най-често за четене или за мека и топла светлина вечер. В комбинация с красив абажур те могат да създадат абстрактен стил светлина чрез димируемите крушки. В тази селекция от лампи с димер, освен димируеми стоящи лампи, можете да разгледате и димируеми аплици, димируеми полилеи, димируеми лампи за таван и много други, с които да обогатите осветлението у дома.

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и