Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Витражни лампиони Tiffany

Vendor 5
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Открийте осветление и лукс в едно с нашите витражни лампиони от Tiffany


Вероятно сте запознати с марката за бижута Tiffany. Знаехте ли че, те изработват и специални витражни лампиони. В складова наличност разполагаме с лампи от витраж, които блестят с невероятна светлина. Те са изработени за специфичен декор и са изключително стилни и подходящи за придаване на нов спектър светлина в дома си. Ние сме приготвили лампиони за всеки вкус и затова разполагаме и с дървени, дизайнерски и Лед лампиони за всеки вид жилище.

Специфичното при този вид витриж стоящи лампи е, че са ръчно изработени от по-малки стъкла или са остъклени. По този начин светлината се разпръсква из помещението по различен начин създавайки различна атмосфера. Витражните осветлителни тела могат да бъдат оборудвани с различни крушки, като Лед, халогенни или димируеми

Витражните подови лампи са изкуство в интериорното осветление и могат да ви зашеметят със своята детайлност. Потопете се изцяло в нова светлина и си изберете нова витражна лампа за вашето обзавеждане. Витражните лампиони от Tiffany ще изумят всеки и ще придадат нов смисъл на вашето осветление. Ние предлагаме и винтидж лампиони, както и лампиони за вашето дете.


Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и