Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Пълни комплекти

Vendor 6
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Nanoleaf смарт осветление


Светлинните панели Nanoleaf са може би най-забавният аксесоар, който можете да си купите за интелигентен дом. Особено в комбинация с модула Rhythm (основно правите ""цветна музика"" у дома) и с дистанционното управление можете да се насладите на неограничено леко забавление според вашето въображение. Управлението на интелигентен дом никога не е било толкова лесно. Всичко, от което се нуждаете за забавление в продължение на няколко часа, е само мобилен телефон с приложението Nanoleaf Smarter Series. Светлините работят с Apple HomeKit, Google Assistant и Amazon Alexa. Благодарение на всички съвместими продукти, на стената могат да се създадат уникални орнаменти, които да допълнят вашия интериорен дизайн. При нас можете да оборудвате осветлението си чрез различни Смарт крушки, и Смарт осветление от Phillips Hue, Nedis и много други.


Обогатете осветлението в дома си чрез димируемата лампа от Nedis, което ви дава възможност за дистанционно управление. Разгледайте Смарт ключове за осветление, за да подобрите изцяло интериора във вашия дом Смарт осветлениет от Nedis e с гарантирано качество и ефиксаност на разхода на електричеството. Направете вашия старомоден полилей във Смарт полилей. Разгледайте Смарт Лед лентата, която ще ви даде възможност да създадете ново външно и вътрешно Смарт осветление. 


Открийте невероятните продукти на Nanoleaf и разгледайте техните аксесоари. По този начин ще имате Смарт осветлението, за което винаги сте мечтали. 


Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и