Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Покажи на повечеПокажи на по-малко

Philips

  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Phillps Hue Осветление


В областта на осветлението марката Philips Hue е номер едно на световния пазар. В крайна сметка тя има и хубаво парче история, основана през 1891 г. в Айндховен, Холандия. Отначало компанията се фокусира върху производството на електрически крушки Philips и постепенно разширява значително асортимента си. Създава модерни и дизайнерски полилеи, външно осветление, лампи Philips и стенни лампи. Освен това има богат избор в детски лампи и полилеи.   


При нас можете да откриете Phillips Hue ленти и други смарт артикули от нашите доставичици като Nedis, Nanoleaf, Immax и много други.


Холандският производител непрекъснато подобрява своите продукти на Philips, като най-скоро се фокусира върху LED осветителни тела. Така че, ако харесвате дизайн и нова LED технология, светлините на Philips са добър избор.  Други сестрински компании, като Massive, са създадени под марката Philips. Можете също да закупите техните продукти в нашия онлайн магазин. Вижте сами и ще откриете, че осветителни тела на Philips няма да ви разочароват. Ние предлагаме голяма селекция от Лед аплици, крушки, полилеи и още повече осветлителни тела в нашия онлайн магазин. Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и