Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Покажи на повечеПокажи на по-малко

Лампи

Vendor 3
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Осветлителни тела за тавани с дистанционно управление


Искате ли бързо и лесно да регулирате светлината в дома си? Вече е възможно чрез нашите лампи за таван с дистанционно управление. Ние предлагаме таванни лампи за хол с дистанционно, които можете да контролирате от комфорта на вашето кресло. Вече не е нужно да търсите копчето в тъмнината, защото нашите вградени лампи за таван с дистанционно ще решат вашите проблеми напълно. Освен лампи с дистанционно ние предлагаме и полилеи с дистанционнно, аплици с дистанционно и дистанционни управления.

Някой от лампите за таван с дистанционно ще ги откриете с отстъпка,  за да може да се оборудвате с ново и издръжливо осветително тяло за таван. Седмичните намаление не спират до тук, защото сме подготвили и лампи за окачен таван, Лед лампи и аплици на огромни намаления.

Имаме и дизайнерски лампи с дистанционно, които ще предадат нов стил на вашето жилище и ще обогатят вашата светлина.  Можете и да използвате лунички за таван с дистанционно, които придават романтична атмосфера във всяко помещение. Снабдили сме склада и с димируеми лунички за баня. Димируемата лампа за таван е страхотно допълнителние към осветлението, което може да се комбинира с димируеми лампиони или димируеми аплици


Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и