Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Osram

Vendor 8
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

OSRAM осветление


С почти вековна история немският производител OSRAM е един от основните производители на осветителни и светлинни източници в Европа.   Осветлението OSRAM е лидер на световния парар за всякакви видове лампи, като таванни, стенни, полилеи и други. В нашето портфолио ще намерите главно висококачествени LED крушки от OSRAM, както и висококачествени LED осветителни тела, като таван и подмодулни осветителни тела.


В нашия магазин освен осветлителни тела от OSRAM ще намерите и редица други промоции на лампи за външно осветление. Можете да поръчате от нашия магазин, а ние ще доставим бързо и лесно до вас на достъпни цени. 


OSRAM непрекъснато подобряват техните продукти с нов вид осветление. В тяхното портфолио ще намерите различни осветлителни тела, както за автомобили така и за интелигентен дом. Ние сме подбрали едни от най-добрите продукти на компанията OSRAM, които са с гарантирано, качество, издръжливост и на добра цена. Голямото разнообразие от крушки и лампи OSRAM ще ви помогне да обогатите вашето осветление с най-новата технология на пазара. В случай че, търсите нещо по-различно можете да разгледате дизайнерско осветление от Luxera, винтидж тела от PREZENT и вътрешно и външно осветление от MASSIVE


Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и