Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Оловно-киселинни батерии

Vendor 9
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Оловните акумулатори са зарядни устройства, в които електродите са създадени от олово


Оловни-кисели акумулатори са най-често за индустриална употреба, но могат да намерят приложение и в домакинството. В нашия магазин ще откриете оловни акумулатори 6 волта на тягов принцип, които да ви гарантират ефикасност, издръжливост и спокойствие. Зарядно за оловни акумулатори можете да откриете доста лесно и да се снабдите за всеки случай. Нашите различни видове оловни акумулатори ще ви захранят с постоянна енергия и мощност. В тази категория можете да разгледате и други зарядни устройства, ААА акумулаторни батерии и специални батерии


Специални промоции ви очакват в нашия магазин и ако закупите някой оловен акумулатор на стойност над 150 лв. като ще получите и безплатна доставка.


Животът на оловните акумулатори много често може да бъде лесно изтощен. С нашите оловни акумулатори, вие си гарантирате дълъг живот на батерията и качество. Вече имаме наличност в склада и можем да ви доставим артикула бързо и лесно. Разполагаме и с ААА акумулаторни батерии, 9 волта батерии и много други малки електрически уреди. Открийте при нас оловни акумулатори на по-добри цени и спестете пари чрез нашия магазин.  

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и