Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Телесни кантари

Vendor 9
  • Най-продавано
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Кантари 


С напредъка на днешното време системата за наблюдение на теглото също се променя. Вероятно всеки от нас има класически личен кантар у дома, но само ще ви предостави информация за теглото в кг. С нашите интелигентни лични кантари ще имате много повече информация. Можете лесно да разберете за телесните мазнини, телесната вода, мускулите, костната маса, метаболизма, ИТМ, висцерални мазнини, протеини, затлъстяване, телесна възраст или тегло без мазнини с едно измерване. В този раздел ще намерите дигитални кантари, а в друга част на магазина можете да разгледате и други артикули свързани с вашето здраве, като козметични инструменти, Смарт часовник и термометри.


Ние предлагаме голяма гама от ел. кантари, които да ви помогнат да следите теглото си. Някой от артикулите можете да намерите на отстъпка, а за повече промоции посетете нашите седмични намаления.


Не е нужно да съхранявате кабели, захранването се доставя с помощта на батерии на електронния  кантар. Личните цифрови кантари също могат да бъдат свързани към вашия смартфон чрез Bluetooth. Благодарение на безплатното приложение можете да записвате, сравнявате и следите данните си. Благодарение на теглото за измерване на телесните мазнини ще имате всичко под контрол. Кой не би искал да знае повече за тялото и здравето си? Посетете нашия раздел с артикули, които да обогатят вашето домакинство


Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и