Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

LED ленти

  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Смарт Лед ленти за всяко помещение


Ledvance SMART+ предлагат и голямо разнообразие от Лед ленти, които можете да използвате, за да обогатите вашето осветление.  Вземете си вашата Смарт лед лента с дистанционно, която да ви предложи управление от разстояние, качество и сила на светлината. Многоцветните Лед ленти на Ledvance са с гарантирана издръжливост и могат да се монтират лесно и бързо. В тази селекция ще откриете различни видове, като RGB Лед лента или Лед лента 10 метра. В друг раздел имате възможност да избирате от разнообразие на Лед ленти, които включват Лед ленти 12, 24 и 220 волта, както и аксесоари за Лед ленти


Ledvance имат голямо разнообразие от Лед ленти за стая, които сме събрали в този раздел и можем да доставим до вас бързи и удобно, а при покупка над 150лв. ще получите безплатна доставка. Разгледайте и нашите седмични намаления, за да участвате в някоя от нашите промоции. 


При нас можете да откриете и контролер за Лед лента, ако нямате и искада да създадете комфорт и лесно да настройвате цветовата гама в жилището си. Този тип Лед ленти за кухня могат да се монтират на кухненския плод и благодарение на Смарт технологията да се контролират от безплатно приложение. 


Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и