Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Покажи на повечеПокажи на по-малко

LED крушки GU10

Vendor 7
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Лед крушки GU10 с възможност за регулиране на светлината


Искате да преминете от халогенни крушки на Led крушки GU10? Това е лесно, ако имате представа какъв волтаж ви трябва и каква светлина. Ние сме подбрали в тази селекция едни от най-издръжливите и ефикасни Лед крушки GU10.  В света на лампите, когато говорим за цвета на светлината, става дума за Келвин. Можете да изберете по-топли или студени цветове на GU10 Лед според помещението, което искате да осветите. Ако тези крушки не са съвместими с вашето осветлително тяло, можете да разгледате Лед крушки от Е14, Е27 или 12 волтови

При избирането на GU 10 Лед крушка трябва да се вземе предвид осветлението, което искате да приложите. За по-нисък ъгъл на осветляване, можете да използвате с по-нисък волтаж, които пасват на осветяващи лампи за картини. С по-голям ъгъл на светлина се характеризира цялостното помещение. Този тип крушки за подходящи за външно и вътрешно осветление.

Имате възможност да използвате  димируема Лед крушка GU10, с която да настройвате светлината, а също така и да контролирате цвета на крушката. Ако все още не сте готови да преминете към Лед осветление, ние можем да ви предложим и други крушки от типа на халогенни, димируеми, класически и други крушки.


Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и