Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Други LED крушки

Vendor 1
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Други видове LED крушки


Всички видове LED крушки са вече в нашия магазин, за да можем да задоволим всеки тип осветление с едно завъртане. LED крушките издържат над 25 пъти повече от стандартните и не излъчват ултравиолетова светлина.  Ние можем да ви доставим различни LED крушки от тип GU9 или 4. Имаме в складова наличност LED крушки с дистанционно на достъпни цени и много други. Според типа осветително тяло, което трябва да оборудвате, ние можем да ви предложим и халогенни, димируеми или цветни крушки за вашия дом. 


Много от нашите LED крушки можете да откриете на отстъпка и така да спестите разходи. Инвестирането в LED осветление ще ви помогне да намалите разходите на енергия в дългосрочен план. Ако не търсите просто LED крушка, ние разполагаме и с LED лампи, кухненско LED осветление и LED аплици


Разполагаме и със специална LED крушка със сензор за движение, ако имате нужда да осветите тъмно помещение, което не посещавате често. Имаме LED крушки с размер Е27, LED крушки Е14, автомобилни крушки и много други в нашия онлайн магазин. 

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и