Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Автомобилни крушки H7

Vendor 9
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Автомобилни крушки от тип Н7


В нашия магазин можете да откриете разнообразие от автомобилни крушки, а в този раздел ви представяме Лед крушки за фарове Н7. Знаете ли че, съществуват два типа крушки за кола? Тези, които осветяват силно и изпълняват главна функция, които са за фарове и дълги светлини и за другите части от колата. Това са авто крушки H7, които можете да разгледате при нас и светят изключително силно, за да осветяват пътя ви. Можете да откриете в различни размери в нашия магазин, както крушки Н4 за кола, така и Лед крушки Н1.

Преди да пазарувате, проверете какъв размер е нужен за вашите фарове и разгледайте различните Лед крушки за фарове Н7. Ние имаме и крушка Н7 с бяла светлина, за да си осигурите безопасност и комфорт през нощта. 

Не всички коли са оборудвани с Лед крушки Н7, защото много коли употребяват и ксенова крушка Н7 или крушки Н8 100w, които са пълни с гас. Въпреки това Лед крушките Н7 са все по-предпочитани заради бялата им светлина, която излъчват. В нашия магазин можете да откриете от всичко, и ако нямате нужда от Лед крушки, можете да разгледате секцията за халогенни и други автомобилни крушки


Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и