Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Кръгли флуоресцентни тръби

Vendor 1
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Кръгли луминисцентни тръби


Имали ли сте луминисцентна лампа с кръгла форма? Ще се изненадате когато разберете, че те се използват доста често в промишлени предприятия, офис сгради и много други. Кръглите луминисцентни лампи или такива с форма на тороид ще намерите в складова наличност при нас. Този тип светодиодни тръби се използва в работни помещения като заместител на стандартното осветление за таван, за да придаде по-силна светлина. Можете да откриете и други подобни осветителни тела в нашия раздел от работно осветление или лампи за гараж и мазе


Разполагаме със складова наличност на всички луминисцентни тръби, а за някои сме ви предоставили и отстъпка. Можете да разгледате нашите седмични намаления, за да подобрите външното и вътрешното си осветление.


Открийте кръгли луминисцентни крушки, които можем да ви доставим бързо и лесно, ако имате необходимост. Този вид луминисцентни тръби са по-специфични заради своята форма, но светлината се разпространява по различен начин. Така наречените кръгли луминисцентни крушки издържат доста дълго, но ако имате нужда да смените такава, тогава посетете нашия магазин. За повече луминисцентни тръби, можете да разгледате луминисцентни тръби Т8, Т5 и други луминисцентни тръби.

Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и