Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Декорации

  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Коледните декорации са едни от любимите моменти от празника и можете да осъществите своя избор при нас


Обичате ли Коледа? Тогава несъмнено харесвате декорацията за Коледа. При нас можете да откриете голяма гама от различна коледна декорация за маса или за дома. Украсете дома си по изключителен начин и използвайте най-добрите коледни звезди за декорация. В нашия магазин ще можете да комбинирате LED лампи с коледни топки за декорация. Имате възможност да направите празника си по-светъл чрез нашите светещи гирлянди и да си украсите с коледни клонки за декорация и други. 


Нашите декоративни коледни лампички са на ниски цени и можете да ги откриете в седмичните намаления. В тази категория предлагаме различни продукти на различни намаления, за да изберете артикула, който най-много ви харесва.


Предлагаме много и различни коледни фигурки за декорация, за да зарадвате цялото си семейство. На уебсайта ни можете да разгледате и светещи коледни свещи с LED лампички, за които да не се притеснявате, че може да са запалени или изгорени. Направете празника си светъл и разгледайте нашите LED ленти, с които можете да контролирате цветовете, светещи гирлянди и други малки лампички

© 2022 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и