Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Kolarz

Vendor 9
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Kolarz

Семейният бизнес на Kolarz е създаден през 1918 г. във Виена. Оттогава компанията е претърпяла много промени, но основната идея остава същата - майсторство с перфектно качество. Резултатът е красиво осветление, всяка настолна лампа е уникална и може да се счита за произведение на изкуството. Ако наистина търсите дизайнерско осветление, определено ще изберете от офертата на Kolarz. Разгледайте уникалните кристални полилеи предлагани от Kolarz, които ще подобрят значително осветлението във вашия дом. Можете да разгледате и нашата пълна колекция от модерни, кристални, класически и Лед полилеи в нашия онлайн магазин.


Освен модерни полилеи за хол, в тази селекция ще откриете и дизайнерски висящи лампи. Те са изработени с изключителни детайли, за да може светлината да се разпръсква по различен начин. Чрез тези висящи осветителни тела ще разнообразите вашето осветление. Компанията предлага и нощни лампи за спалня. Това са невероятни дизайнерски настолни лампи, които могат да успокоят очите ви и да ви дадат светлината, от която имате нужда. Можете да използвате димируеми крушки за настройване на светлината, Лед или Смарт крушки за допълнителна функционалност и нисък разход на енергия. 


Висящите и модерни полилеи от Kolarz са в складова наличност и доставяме из цяла България. Не пропускайте да разгледате и нашите промоции, където ще откриете седмични намаления от всякакви осветителни тела. 


Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и