Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Покажи на повечеПокажи на по-малко

Лампи

  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Подкатегория: $ categoryname - още подкатегории

Описание на категорията

Настолните лампи са нужни на всяко домакинство за различни цели. Спрямо помещението и функционалността, ние ви представяме голяма гама от осветителни тела.


След като толкова жилища и потребители започнаха да си вграждат спот лампи, аплици и други висящи осветителни тела, се очакваше производството на настолни лампи да спадне. Очевидно това не е така, защото все повече хора имат нужда от лампи за бюро в офисите или пред компютъра. Някои лампи могат да се включат с USB към лаптопа ви, ако работите до късно на него. В нашия магазин имаме и детски лампи за бюро, които да помогнат на децата ви да учат по-добре в тъмните зимни вечери. Ако желаете напълно да осветите детската стая, ние сме ви представили детски аплици под формата на различни животни и супергерои. 


Вече предлагаме и настолни лампи със сензори, които засичат движението на ръката със специална инфраред технология или можете да се снабдите с настолна лампа на батерии. И в двата случая ще спестите от разходите на ток. Друга алтернатива е използването на LED настолни лампи, които вече са на достъпни цени, благодарение на нашите специални отстъпки и промоции на осветителни тела. 


Харесвате си старата декоративна настолна лампа? Вземете си LED крушки, които стават и за нощни настолни лампи. Вече не е нужно сметките за ток да са високи, благодарение на ефикасната LED технология. 

Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и