Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Покажи на повечеПокажи на по-малко

Аплици

Vendor 2
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Стенните лампи са чудесен начин да разнообразите осветлението в жилището си и най-накрая да осветите всички тъмни ъгли


Оветителните тела за дома са много и различни, но конкретно стенните лампи придават вид точково осветление, което е стилно и разпръсква светлината равномерно. Лампите за стена могат да бъдат в различни форми, но функционалността им е една и съща. Затова и доста често, те се монтират по фасадата на къщата или коридор. Въпреки това, точковото осветление може да намери приложение във всяко едно помещение в къщата. Можете да вземете декоративни стенни лампи от нашия магазин и да се уверите сами. Освен аплици, ние можем да ви доставим и лампиони, спотове за таван и модерни полилеи.


Страхувате се, че допълнително осветление би ви коствало много? Не е нужно това да бъде така, защото стенните лампи могат да бъдат монтирани с LED крушки, които да ви спестят доста от разхода на енергия. Стенните LED лампи са изработени на същия принцип, но работят с новата технология, базирана на светодиоди. По този начин, имате възможност да изберете цветни LED крушки, които да използвате за лампите на стената и да осветите цялото помощение в палитри от цветове. Също така, мното от нашите лампи за стена са с димируеми крушки, с които можете да регулирате светлината.

 

В тази категорията, освен аплици, можете да закупите и детски аплици, аплици за есктериорно осветление, винтидж аплици и много специални отстъпки и промоции на всякакви осветителни тела. 

Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и