Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Immax Neo

Vendor 8
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Immax Neo


Immax NEO се занимава с разработването на март осветителни тела за дома. В селекцията ще намерите Смарт крушки, Смарт Лед ленти, димируеми крушки или светлини за дистанционно управление.  Immax NEO се стреми да комбинира качествена и модерна технология с достъпна цена, видно от основното мото на компанията: „Умен дом за всички“. са идеални помощници за вашия интелигентен дом, така че не се колебайте и елате и изберете.  Ние имаме и други доставчици на смарт осветление, като Phillips Hue, Nanoleaf, Nedis и други.


Имате възможност да преобразувате и разкрасите осветлението във вашето жилище чрез Смарт ключ за осветление от Immax NEO. Смарт лампите ще ви помогнат да автоматизирате вътрешното осветление и да преобразувате изцяло своя дом. Смарт осветлението вече е популярно сред много домакинства заради ниските разходи на електричество и уникалната атмосфера, която може да създадете. Многобройните функции включват, гласова команда, контрол на силата и цвета на светлината, както и автоматично включване или изключване спрямо вашия дневен режим. Разполагаме с богата селекция от Смарт крушки и Смарт осветление.


Посетете нашия раздел промоции, за да откриете всякакви осветителни тела на намалени цени. Ние доставяме из цяла България и ще ви помогнем да смените вътрешното и външното осветление. 

"

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и