Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

FARO Barcelona

Vendor 1
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

FARO Barcelona


FARO Barcelona е испанска компания, произвеждаща осветителни тела от 1945 г. Продуктовата им гама е разнообразна, ще намерите както осветителни тела за модерен интериор, така и интериор в класически стил. Предлага таванни, стенни, полилеи за всяка стая, подови и настолни лампи. Те са основен производител на таванни вентилатори и външно осветление. Осветителните тела се предлагат индивидуално или могат да се комбинират в цели серии. Лампите за таван, които се предлагат от FARO Barcelona ще ви осигурят нужното осветление и могат лесно да заменят старите осветителни тела. Класическите осветителни тела от тази компания са създадени да бъдат функционални, качествени и издръжливи.  


При нас ще откриете голямо разнообразие от външно осветление на компанията FARO Barcelona. Те могат да ви придоставят интересни аплици, които да монтирате на външната фасада бързо и удобно. Имате нужда от подови лампи? FARO Barcelona са се погрижили и са ни снабдили с уникални лампиони. В тази селекция ще намерите модерен полилей и други осветителни тела за таван. За по-голямо разнообразие разгледайте нашите селекции от интериорно и екстериорно осветление.


Вземете нужното осветително оборудване на по-добри цени с нашите седмични намаления и отстъпки. Ние предлагаме разновидности от полилеи, подови и настолни лампи за вашето жилище. 

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и