Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Fabas Luce

Vendor 3
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Fabas Luce


Fabas Luce е италианска компания с широка гама от продукти, която успешно работи на пазара на осветителни технологии от 1979 г. Поради широката гама от продукти с модерен и класически дизайн, всеки в тази компания може да избере. Можете да откриете различни осветителни тела, които да придадат нов облик на вашето жилище и да създадат атмосферата, която винаги сте искали. В продуктовото портфолио ще намерите Лед таванни, стенни или точкови лампи, настолни и подови лампи, а също и полилеи.


Голяма гама от осветителни тела ще намерите в този раздел на Fabas Luce. Имате възможност да закупите модерни лампи с Лед технология, която да придаде по-силна и ярка светлина на помещението, което осветявате. Искате да преобразувате вашето интерионо осветление? С марка Fabas Luce можете да постигнете ново и модерно осветление за вашето жилище. По този начин ще създадете нова атмсфера в дома си, която да се отличава със стил и блясък чрез стилни аплици и модерни лампи.  В нашия магазин можете да закупите всичко необходимо, за да обзаведете целия си дом с нови и модерни полилеи, дизайнерски лампи, димируемо осветление или Лед крушки.

 

Ние предлагаме отстъпки от всякакви осветителни тела, които стигат до 70% и доставяме в цялата страна. Нашия магазин е специализиран във вътрешно и външно осветление и при нас ще откриете различни доставичи на светодиодни лампи и друг тип осветление. 


Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и