Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Енергоспестяващи крушки Е27

Vendor 5
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Енергоспестяващи крушки Е27


Открийте енергоспестяващи крушки от тип Е27 на достъпни цени в нашия магазин. Нашите енергоспестяващи крушки Е27 се използват най-често в интериорното осветление и за таванни лампи, но са подходящи и за аплици или настолни лампи. Можем да доставим Е27 крушки бързо и сигурно да вашия адрес, ако имате нужда да смените старите и изхабени крушки с ново осветление. Ние предлагаме голямо разнообразие от енергоспестяващи крушки - освен Е27, имаме и Е14 и GU10 в складова наличност. 


Някои от нашите крушки тип Е27 можете да откриете на промоция в друг раздел пълен със седмични промоции и отстъпки на различни осветителни тела за дома. 


Подобрете осветлението си чрез Е27 крушка за дома, която да ви спести от разходите за ток. В днешно време е изключително важно да подбираме осветлението си спрямо консумацията на енергия. Именно затова предлагаме различни крушки Е27 12/24/27V, за да изберете правилния волтаж за вашето осветително тяло. Искате да намалите разходите си допълнително? Разгледайте селекцията, в която представяме LED лампи, LED крушки, LED аплици и други осветителни тела, базирани на LED технологията, която е изключително енергийно ефикасна.

Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и