Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Emithor

Vendor 2
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

EMITHOR 


Младата компания EMITHOR произвежда техническо осветление, така че да е функционално и в същото време хубаво и естетично. Модерен дизайн, изчистени и прости линии ще се харесат особено на младите клиенти. Освен външно осветление, компанията EMITHOR предлага и вградени прожектори от различни изработки и материали. Осветителните тела от компания EMITHOR са изключително икономични откъм разход на енергия. Предлагат се и енергоспестяващи крушки, които да монтирате към вашето устройство или осветително тяло. Вие можете да изберете измежду голяма селекция LED, димируеми, халогенни и винтидж крушки за цялото жилище. 


При нас ще намерите разнообразие от крушки на EMITHOR, които можете да използвате и да създадете нужната светлина във вашето жилище без да се налага да увеличавате сметките си за ток. Предлагат се спот лампи на достъпни цени от EMITHOR и различни светодиодни лампи, които се използват за външно и вътрешно осветление.  Използването на LED осветителни тела драстично подобрява вашия разход на енергия. Можете да подобрите интериорното и екстериорното си осветление.

 

Имате шанса да вземете и някои от осветителните тела на разпродажба, както и на отстъпка. Не пропускайте възможността да оборудвате жилището си с нова светлина чрез нашия онлайн магазин. 

Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и