Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Други флуоресцентни тръби

Vendor 2
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Открийте компактни луминисцентни тръби за вашето помещение


В този раздел имаме за вас компактна луминисцентна лампа, която можете да използвате за вашето кухненско осветление, за осветяване на гаражи, мазета и училища. Тръбите за луминисцентни лампи се използват доста често заради висококачественото осветление, което могат да предоставят. Ако имате нужда от друг тип луминисцентна лампа, можете да разгледате нашите кръгли, Т5 и Т8 луминисцентни лампи. 


Вземете си компактна луминисцентна лампа с достатъчна мощност и силна светлина от нашия онлайн магазин и спестете пари с някои от нашите седмични промоции.


Предлагаме и луминисцентни пури от 36w, които да ви доставят по-мощно и сигурно осветление във вашето помещение. Нашите луминисцентни тръби ще преобразуват повече от внесената енергия във видима светлина. Ние сме включили и LED пури, които са изключително издръжливи и са много енергийно ефикасни. Открийте компактни лампи на отстъпка при нас и оборудвайте вашето помещение с качествена светлина. Ние можем да ви предложим и специално осветление за офис кабинети, кухня и LED крушки, чрез които да спестите от месечните разходи на енергия.

Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и