Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Домашни номера със сензор

Vendor 8
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Домашни номера със сензор


Искате ли да не харчите пари за ток, но и адресния ви номер да свети?  Ние можем да ви предоставим това и много повече чрез нашите домашни номера със сензор за движение. По този начин крушката се включва единствено, когато има движение пред входната ви врата. В нашия магазин ще можете да си закупите всякакви видове крушки, като Лед, димируеми, енергоспестяващи други. Сензорните домашни номера не само спестяват от разходите ви за електричество, но могат да ви осигурят и нещо другo.

Знаете ли че, един домашен номер със сензор за движение може да ви осигури безопасност? Всеки път, в който има движение пред вашата врата това устройство ще се активира от топлотата на тялото. По този начин, ако не очаквате гости можете да разберете, че има недоброжелател пред вратата ви. Ние предлагаме и други сензори и детектори, с които можете да оборудвате дома си. 

В друг раздел можете да разгледате и други домашни номера, като Лед и соларни табели за дома. Ние доставяме бързо и сигурно до дома ви, а ако търсите намалени цени, посетете нашите седмични промоции.


Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и