Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

BAYSIDE

Vendor 2
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

BAYSIDE


BAYSIDE е част от голяма австралийска компания, произвеждаща осветлението Beacon Lighting. Под марката BAYSIDE са създадени таванни вентилатори с или без лампа, както и осветителни тела с дистанционно управление. Продуктите се характеризират с прост минималистичен дизайн. Ако предпочитате функционалност и качество при избора на осветление, продуктите BAYSIDE са точно за вас. В нашия магазин можете да откриете и друг тип подови, настолни и вентилатори с дистанционно, за да създадете по-свеж въздух във вашето жилище. 


BAYSIDE произвеждат качествени и сигурни продукти за вашето жилище. Освен вентилатори, те доставят и енергоспестяващи лампи за стена, които са оборудвани с LED технология за по-ниски разходи на електричество. Компанията е с доказани стандарти на пазара и е една от водещите в производството на вентилатори. Те се монтират лесно към вашето външно осветление и придават допълнителна светлина на вашата градина или двор. Можете да оборудвате осветлението с някои от нашите градински лампи, соларни лампи или LED екстериорно осветление


Ние доставяме в цялата страна и предлагаме редица отстъпки на осветителни тела в нашия магазин. Подобрете вашето външно и вътрешно осветление с BAYSIDE. 

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и