Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Attralux

  • Най-продавано
Следващо най-продавано

Описание на категорията

ATTRALUX


ATTRALUX е холандска компания, която предлага основна селекция от енергоспестяващи лампи. Запазвайки гамата проста, тя предлага най-висококачественото осветление на добра цена. Нашата оферта включва предимно техните LED крушки, които са много популярни сред клиентите. Лед осветлението е събрало сериозна популярност и вече се използва от много домакинства. При нас можете да намерите разнообразие от различни Лед крушки от тип винтидж, 12-волта, GU10 и други

В нашия магазин можете да намерите някой от лампите на ARGON на по-ниски цени чрез нашите отстъпки и седмични промоции. Ние сме ви представили различни Лед лампи за таван, ,аплици и други. 

Разгледайте нашата голяма селекция от осветителни тела и крушки от ARGON, които можете да използвате, за да подобрите вашите осветителни тела. Нашите лампи могат да ви помогнат да обзаведете вашето жилище изцяло, както градината или двора. Спестете от месечните разходи и използвайте Лед лампите на ARGON, които са подходящи за всяко помещение. Разполагаме с лампи за спалня, коридор, гараж и офис.


Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и