Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Аксесоари

Kategorie Immax
  • Най-продавано
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Immax Neo представя електрически смарт аксесоари


Открийте нови смарт аксесоари от Immax Neo в нашия магазин на достъпни цени. В тази селекция можете да разгледате умен контакт гнездо, което предпазва вас и децата ви от претоварване или други повреди в електрическата система. При нас можете да си вземете и термостатична глава от Immax Neo, за да подобрите жилището си. От нашия доставчик Immax Neo, можете да получите и интелигентни крушки, смарт лампи и друг за домашна сигурност.


Всички смарт аксесоари от Immax Neo, които предлагаме са с дистанционно уравление, което е лесно за използване и е съвместимо с гласова команда. Освен че имате възможността да управлявате от разстояние тези смарт устройства, можете да зададете и автоматичен режим кога умния контакт да подава електричество към устройствата ви. Смарт аксесоарите са изключително лесни за употреба. Искате да разгледате повече от тях? Ние имаме смарт аксесоари от други доставчици, като Phillips Hue, Nanoleaf, Nedis и други.


Всичките смарт продукти в тази селекция можете да закупите с 3 години гаранция и със срок от 60 дни за връщане, ако не харесате продукти. Ние предлагаме и специално за вас седмични промоции и намаления, чрез които да спестите пари от осветлението. 

© 2023 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и