Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Philips Hue – ръководство за екстериорно осветление с ниско напрежение

Може да Ви интересува

отговори:

Екстериорното осветление никога не е било по-интелигентно и по-просто. С осветлението с ниско напрежение Philips Hue, освен продуктите, всичко, от което се нуждаете, е класически електрически контакт. Освен това ще можете да завършите инсталацията за няколко минути.

Едно от най-важните и основни предимства на смарт осветлението Philips Hue е неговата лесна употреба и лекота на използване. И това е във всеки случай. Може би вече сте чели за това в нашата скорошна статия. Независимо дали управлявате Hue чрез приложението Hue, с глас, сензори за движение или смарт превключватели. И всичко това не се отнася само за Вашето домакинство. Обратно. Вашата тераса, градина или заден двор ще работят в идеална симбиоза с колекция от екстериорно осветление с ниско напрежение.


Какво означава "осветление с ниско напрежение"?

Накратко: най-големият плюс на нисковолтовото екстериорно осветление Philips Hue е връзката му. Не изисква нищо повече от стандартен контакт, така че не е нужно да използвате мрежово напрежение в дома си. Това е така, защото осветлението с ниско напрежение използва трансформатор, който може да намали напрежението.


Няколко продукта, идеална хармония

Добрата подготовка е ключът към успеха. Така че, преди да започнем с монтажа, ще проверим дали разполагаме с цялото необходимо оборудване. На масата поставете един до друг спотовете с ниско напрежение или лампионите (което и да инсталирате), захранването (PSU), Т-конекторите и разклонителите.

Забележка: Всички лампи с ниско напрежение се доставят с необходимите кабели и захранване.


Без наука, можете лесно да се справите с инсталацията

Да започваме. Първо, поставете лампата в градината (или където искате да осветите вашите екстериорни пространства). Уверете се, че разстоянието от лампата до най-близката лампа Philips Hue или Hue Bridge във Вашия дом е максимум 15 метра. Причината е очевидна: смарт лампите Philips Hue образуват мрежа и всяка друга лампа разширява Zigbee сигнала.

В следващата стъпка се нуждаете от Т-конектора и го свържете със светлината. Лесно е, просто ще го завиете без инструменти. Ако искате да свържете още лампи, Ви трябва само: разклонител между отделните Т-конектори. Всичко това е само чрез използване на едно захранване. Максималната дължина на кабела е 35 метра, така че по този начин можете да свържете голяма част от Вашата градина. И повярвайте ни, разширяването е толкова лесно, колкото и връзката.

Забележка: За да разберете колко лампи можете да свържете към един източник, просто добавете консумацията на енергия на отделните части. Казано просто, общата входна мощност трябва да бъде равна или по-ниска от изходната мощност на източника. Например:

  • Лампи Econic и Calla: всяка по 8 W
  • Лампа Lily: 8 W
  • Лампа Lily XL: 15 W
  • Екстериорна светеща лента (2-метрова): 19 W
  • Екстериорна светеща лента (5-метрова): 37,5 W

Пример за Philips Hue осветление с ниско напрежение, използващо 40W захранване:

Три броя от лампите Lily и два броя от лампите на Calla. И двата вида осветление имат по 8 вата, така че лесно изчисляваме крайната входна мощност: Lily (8 x 3) + Calla (8 x 2) = 40 W.

Намерете контакта, свържете, включете

Свързахте ли вече всички лампи, които искахте да свържете? Ще продължим, като изберем и намерим правилния контакт, в който ще поставите захранването. Готови ли сте? В този случай можете да добавите Вашите лампи към Вашата системата Hue. Абракадабра. Толкова е лесно да осветите екстериора на къщата си с 16 милиона цвята.Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


Препоръчителни продукти

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и