Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Удължена гаранция от 5 години

Новини и обяви

Каквото и осветление да закупите, обслужването е винаги важно. Ние не се притесняваме, дори точно обратното, убедени сме в качеството на нашите осветителни тела, предлагаме удължена гаранция за всички видове осветление.

Гаранция за лампи = гаранция за удовлетворение

Когато си купите нещо ново, със сигурност се интересувате и от гаранционния му период. С нашите лампи автоматично имате гаранционен период не от 2, а от 3 години. Не е нужно да я заявявате никъде, тригодишната гаранция на лампите е автоматична. Можем да ви предложим толкова дълга гаранция и защото вярваме в качеството на предлаганите от нас осветителни тела и всички други продукти и знаем, че те ще ви служат дълги години.


Единствените продукти, които не се покриват от тригодишната гаранция, са крушките.

Въпреки това има и осветителни тела, към които сме добавили малко по-дълга гаранция. За професионалните лампи, които служат като екстериорно осветление, сме удължили гаранцията на 5 години. А това е достатъчно време, в което да повярвате в качеството им и да бъдете спокойни.Други облаги

Ако решите да купувате от нас, тази дълга гаранция не е единствената облага, която ще ви предоставим. Ако се колебаете между няколко продукта и не сте сигурни, не се отчайвайте. Почъвайте това, което ви харесва. Ако след това откриете, че нещо друго би ви било по-полезно, имате до 60 дни за връщане. Освен това, ако поръчката ви надвишава 150 лв, ще получите от нас и безплатна доставка

Времето за доставка на поръчките е много кратко. Това е така, защото поддържаме повече от 1 180 000 продукта в наличност. Други плюсове са и подаръците, които осигуряваме, когато направите поръчка над определена сима. 


Когато поръчвате от нас, не получавате само поръчаните продукти, ще получите и различни бонуси и облаги, които наистина ще ви ссе отплатят. 

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и