Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Повече от 2 200 000 продукта на склад!

За фирмата

Решили сте да си купите ново осветление и не Ви се чака дълго, докато пристигне от производителя? С нас повече не е нужно да чакате. Ние имаме над 2 200 000 продукта на склад, за да Ви спестим дългото чакане.

Чакате поръчката си с дни или седмици? С нас това няма как да стане!

Няма човек, който да не знае добре тази ситуация. Поръчате си стока, и я чакате дълго време, докато пристигне. При нас не е нужно да чакате, в складовете ни има повече от 2 200 000 продукта. Така че, ако поръчате стока, която е обозначена с  "налична в склада", можете да бъдете сигурни, че ще я обработим и изпратим по най-бързия начин.

 

 

Непрекъснато разширяваме портфолиото и артикулите си . При нас ще намерите лампи и най-различни видове осветление за всяко помещение. От кухненско осветление, до детско осветление, та до най-различни модели и видове екстериорни осветителни тела. С една дума - всичко. Но не е само това! Имаме на склад и много други подобни продукти и аксесоари. Фенерчета, прожектори, LED продукти и всякакви други лампи и свързаните с тях източници. Имаме и батериите, от които определено ще се нуждаете. И всичко това, разбира се, го имаме на склад!

  

Ние сме фирма, в която клиентът е на първо място

Фактът, че нашите клиенти често се връщат при нас, се основава на дългогодишния ни опит. Опитваме се да работим върху себе си и на базата на Вашите предложения и съвети. Нашата работа е импорт и продажба на едро и дребно на всички видове осветителни тела. Благодарение на положителната оценка и задоволство – от страна на Вас, нашите клиенти, разширихме продажбите си в много други страни. Също така благодарение на нашия асортимент, се гордеем с много наградиНие сме и един от най-големите търговци на дребно за осветление в Европа.

Ако питате как е възможно да държим толкова много лампи на склад, отговорът е много прост. Както вече писахме, удовлетвореността на клиента е наш основен приоритет. Затова имаме великолепни отношения в цялата компания и стоим твърдо на земята. За да може да си позволим да складираме толкова голям брой осветителни тела, освен приятните ни офиси, от където обработваме Вашите поръчки, имаме и пет големи склада, където се съхраняват всичките ни осветителни тела. Общата им площ е 21 000 м2. Нищо чудно, че поръчаните от Вас продукти пристигат до ВВашия дом толкова бързо. Това е свързано, също така, и с качествения човешки труд, нужен при опаковането и обработката на поръчките. За да гарантираме, че целият работен процес върви бързо и качествено, фирмата ни има повече от 200 служители, които също гарантират бързата обработка на поръчките Ви.


Така че, ако мислите да закупите ново осветление или искате да зарадвате някой от близките си и не искате да рискувате дълго чакане или дори това, да не получите нищо, Вие сте на правилното място. Очакват Ви голям брой осветителни тела на склад. Плюс това са на страхотни цени! Просто разгледайте и си изберете.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и