Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Матраци

Vendor 5

Описание на категорията

Всякакъв тип матраци на достъпни цени


Лошият избор на матраци може да доведе до болки в гърба, болки в ставите и нарушения на съня. Ето защо, нашата категория матраци предлага различни размери и материали, за да изберете достатъчно комфорт. Kaлъфите за матраци помагат за избора на нашите матраци на добри цени. Благодарение на комбинацията от пяна, матраците се характеризират с отлични анатомични и ортопедични свойства. Изберете си и правилно осветление за спалня като стенни лампи или нощни лампи.


Ортопедичните матраци са изработени предимно от качествени материали, предназначени за взискателни потребители. Нашите еднолицеви и двулицеви матраци с антибактериалното и анти-акарно третиране на покритието намалява образуването на вредни бактерии и акари. За вашия сън сме осигурили и възглавници, одеяла и спално бельо.


При нас можете да намерите и дунапренови матраци, осигуряващи перфектен комфорт по време на сън, протектори за матраци и матраци за детски легла. Протекторът е идеален продукт за защита на всички видове матраци от замърсявания или повреди. Особено подходящ за твърди матраци, които нямат подвижно покритие. Матракът с мемори пяна е изработен от ватиран микрофибър, изпълнен с термо подложка и добавя усещане за свежест и чистота. Детските матраци са антибактериални с памучно покривало за здравословен сън. В нашата категория сън можете да откриете и детски креватчета, бебешки одеяла, и прегради за детското креватче, за да спи детето ви спокойно.

Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и