Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Предпазни ръкавици

  • Най-продавано

Описание на категорията

Предпазни ръкавици за вашата работа


В нашия магазин можете да намерите различни видове предпазни ръкавици. Те са от изключително значениe по време на работа и могат да предпазват от различни вредни материали или емисии. Ние предлагаме ръкавици за заваряване, които да ви предпазят от изгарания. Заредили сме и антивибрационни ръкавици от ÄR, които ще доставим бързо и удобно до вашия адрес. Разгледайте и другите артикули в раздела предпазна екипировка, които включват респиратори, антигенни тестове и защитни маски. 


Ние имаме в складова наличност качествено защитно оборудване, което да ви предпази от вредната среда около вас. Можете да разгледате нашата категория и да изберете предпазните ръкавици, които биха ви свършили най-добра работа спрямо професията или сфера на работа. 


Предлагаме висококачествени термоустойчиви ръкавици ÄR, които да предпазят вашето здраве на работното място. Ние знаем, че вашето здраве е изключително важно затова сме се погрижили да имаме в складова наличност различни защитни ръкавици. Защитното оборудване по време на работа е изключително важно за нашето здраве. Можете да разгледате и други видове ръкавици в нашия магазин, както и дизенфекционни лампи, респиратори без клапан и със клапан, резервни филтри и други в ÄR Face Mask защитно оборудване.


Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и