Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Соларни лампи за алея

  • Най-продавано
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Соларни лампи за ориентация


Осветете вашия двор или градина чрез соларни лампи за вграждане в земя. Тези соларни лампи за ориентация ще осветят с приятен блясък пътя ви късно вече по алеята. Този тип земна лампа се зарежда през деня от слънчевата енергия и свети през нощта без да използва от вашата енергия. По този начин няма да давате излишни пари за ток, но ще имате добре осветена входна алея. Лампичките за земя с фотоклетка са изключително подходящи и за малки пътища до гаража или мазето. Ние предлагаме и други осветителни тела, които можете да откриете в нашия магазин за мазе или гараж. Ние имаме и други лампи за земя които са оборудвани с LED крушки и можете да откриете в нашата селекция LED лампи за ориентация


Ние предлагаме ексклузивни отстъпки на соларните лампи за земя и сме готови да изпратим осветителното тяло бързо до вашия адрес. Създаваме нови промоции всяка седмица, които да откриете в нашия раздел седмични намаления.


Осветете тъмните места във вашия двор, градина или използвайте лампички за земя с фотоклетка за вашата тераса или басейн. Тези малки осветителни тела са подходящи за различни влагоустойчиви повърхности и се включват при движение. Нашият магазин има в складова наличност и други сензори и лампи със сензори за вашия дом. 

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и