Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Димируеми лампиони

Vendor 8
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Многобройна селекция от димируеми лампиони, които да осветят дома ви по нов и различен начин.


Имате нужда от ново осветително тяло за четене или работа? Искате просто да осветите тъмните ъгли в помещението? В такъв случай, ви представяме стоящи лампи с димер от ново поколение. Димерът за лампион ви дава възможност да контролирате силата на светлината, което не съществува при стандартните лампиони. Настройването на светлината е изключително полезно за нашите очи и димерът за стоящи лампи може да ни бъда от голяма полза. Димируемата стояща лампа се използва като декоративно осветително тяло и най-често се поставя в ъглите, за да придаде допълнителен спектър светлина на помещението. Тези продукти са оборудвани с димируеми крушки и светодиоди, които дават нов блясък светлина на вашето жилище чрез нов дизайн на светлината. Димируемите лампиони са чудесни в комбинация с LED лампите.


Димируемото осветление е доста предпочитано сред много от домакинствата заради опцията за притъмнявате или засилване на светлината. Това е идеално, когато искаме да създадем по-романтична атмосфера или да се отпуснем вечер. 


Днес, в нашия магазин можете да разгледате димируеми LED лампи, които комбинират различни видове осветление и са подходящи за всякакъв тип интериорно осветление. Нашите осветителни тела в този раздел са оборудвани с димируеми LED крушки, които ще ви спестят от разхода на енергия и ще ви осигурят издръжливост и безопасност. Можете да комбинирате този вид осветителни тела с други димируеми полилеи, димируеми аплици или димируеми лампи за таван.  

Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и