Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Крушки

Vendor 5
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Ledvance SMART+ Смарт крушки и осветление


Открийте качество, дизайн и уникален стил чрез Смарт крушките от Ledvance SMART+. Ние ви предлагаме нов вид осветление, което да подобри вашия интериор, както и външната част на къща. Този тип Смарт Лед крушки, са издръжливи и предоставят редица възможности, като гласова команда за настройване и регулиране на светлината денем и нощем. Подобрете или сменете изцяло осветлението си с Ledvance SMART+ за външно и вътрешно Смарт осветление


Вече предлагаме Смарт крушки на добра цена и можем да доставим бързо и лесно във всички части на България. Имате възможност да спечелите безплатна доставка при покупка над 150 лв. или да участвате в някой от нашите промоции.


Различните видове Смарт крушки, могат да бъдат монтирани на почти всяко осветително тяло и така да подобрите вашия полилей, стенни лампи или градински лампи. Този тип Смарт осветление за дома, можете да откриете в нашите селекции от интериорно и екстериорно осветление. По този начин можете изцяло да обмените осветлението на жилището си и да създадете собствен стил във всяко помещение. Ние предоставяме Смарт крушки и от други доставчици като Eglo Connect, Nedis, Nanoleaf, Phillips Hue и много други.


Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и