Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

LEDVANCE SMART+ WiFi, до 250 продукта в едно приложение

Kонсултиране

отговори:

Приложението LEDVANCE SMART+ WiFi е всичко, от което се нуждаете, за да управлявате удобно Вашето смарт осветление LEDVANCE SMART+.

За приложението

Приложението LEDVANCE SMART+ WiFi предлага повече. Благодарение на него ще управлявате всички лампи в дома си само с мобилния си телефон и ще използвате всичките му функции. А използването и инсталирането му са толкова лесни. Основните характеристики на приложението Smart+ WiFi включват:

 • То е безплатно и лесно достъпно
 • Включва възможност за свързване на до 250 продукта и управление на до 50 от тях едновременно
 • Има кратко време за реакция
 • Можете да го управлявате чрез гласови асистенти
 • Лампите, които се добавят към приложението, могат да се споделят с множество потребители

Съвместимост и управление на осветлението LEDVANCE SMART+

За да използвате пълноценно функциите на LEDVANCE SMART+ WiFi, ще ви трябват само три неща:Ledvance Smart+ WiFi не изисква никакви специални устройства (портал), вие просто ще свържете лампите Ledvance към вашата съществуваща WiFi мрежа. Самото управление на осветлението може да се извърши по няколко начина:


Приложение

Можете да използвате всички функции чрез приложението LEDVANCE SMART+ WiFi (на мобилен телефон или таблет) или чрез други съвместими приложения за интелигентен дом, включително Google Home или Amazon Alexa. Това ще ви позволи да автоматизирате още повече, тъй като лампите ще могат да работят заедно с други смарт устройства във вашия дом. Можете да играете с настройките директно от комфорта на вашия хол, както и от друг континент. Всичко, от което се нуждаете, е достъп до интернет.


Гласов контрол 

Ако интегрирате осветлението в интелигентния дом чрез Google Home или Amazon Alexa, ще имате възможност да го управлявате чрез гласови команди. Можете да го направите с помощта на телефон, таблет или високоговорител, който е част от интелигентния дом. Примери за такива високоговорители включват Google Nest или Amazon Echo.


Дистанционно управление

Можете също така да използвате LEDVANCE WiFi контролера, с който можете да превключвате между функциите според вашите нужди.


Превключвател 

Разбира се, можете да управлявате всички осветителни тела LEDVANCE директно чрез превключвателя в стаята. Лампата запомня последната настройка от приложението, когато е изключена.

Функции на LEDVANCE SMART+ WiFi

Приложението Ledvance Smart+ WiFi наистина може да прави много неща и да използва напълно всичките си възможности. 

 1. Домакинства и потребители. Като зададете лампи на домакинства, можете да ги настроите отделно за всяко домакинство. Добавете членове, които могат сами да контролират сцени в избраното домакинство. Отдавате вила под наем? Можете лесно да споделите достъпа с гостите и да ги премахнете отново, след като престоят им приключи.
 2. Димиране, температура и цвят на светлината. Ще изберете всякакъв интензитет на светлината, а настройването на температурата и цвета на светлината също е лесно. Очите ви са уморени след изтощителна работа? Можете да ги отпуснете за няколко секунди, като промените цветовете и интензивността.
 3. Създаване на светлинни сцени. Освен готови сцени, можете също да създадете свои собствени. Ще настроите бялата светлина, за да могат вашите деца да играят и да пишат домашни, и да използвате топлата околна светлина за спокойна семейна вечеря.
 4. Разширена автоматизация. Задайте до най-малкия детайл какво трябва да се случи в определено време и място. Свикнали ли сте да четете книга всяка вечер в десет преди лягане? Можете предварително да изберете осветлението точно според вашите навици.
 5. Автоматично включване и изключване. Определете кой ден и в колко часа светлината да се включва или изключва или изберете времеви интервал за колко време трябва да се изключва или включва.
 6. Групиране на лампите. Създайте и наименувайте групи от лампи, които можете да управлявате индивидуално или по стая. С едно щракване можете да включите всички лампи, например в банята.
 7. Режим на събуждане и сън. Постепенното увеличаване на интензитета на светлината сутрин ще ви помогне да се събудите лесно, а намаляването ѝ ще ви помогне да заспите.
 8. Осветление според времето. Благодарение на връзката с данните за времето, приложението знае дали навън вали сняг или е слънчево. Според това ще избере подходящо осветление.
 9. Режим, който поддържа човешкия биоритъм. С помощта на приложението лампите се адаптират към отделните фази от деня ви.Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


Препоръчителни продукти

210,90 лв.

160,90 лв.
бр

P227112

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и