Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Класически полилеи

  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Подкатегория: $ categoryname - още подкатегории

Описание на категорията

Класическите полилеи са красиви осветителни тела на достъпни цени за всеки дом


Класическите полилеи си остават едни от най-предпочитаните осветителни тела на пазара. Много домакинства имат класически полилеи в хола, спалнята или всекидневната. Те винаги са предавали цветуща светлина в помещението, озарявайки перфектно всеки ъгъл от стаята. Много от класическите полилеи, които сме готови да предложим са от типа полилеи на въже, полилеи с верига и други. Виждали сте класически полилеи, но никога не сте имали такъв? Сега имате възможността да си изберете някои от нашите класически осветителни тела, за да създадете друго усещане и ниво на уют в дома си. 


Чашките за полилеи от стъкло разпръскват светлината в различни посоки и крушките са изключително лесни за сменяне, като могат да се използват и LED крушки.


Българските полилеи на пазара са изключително издръжливи и могат да бъдат повърхностно монтирани. Някои от нашите класически полилеи на въже са направени в различна цветова гама, за да може да се комбинира с различни типове апартаменти. Според дизайна на апартамента можете да изберете модерни полилеи, класически полилеи и дори детски полилеи. Можете да откриете и много нови седмични промоции на класически полилеи и други в тази категория.

© 2022 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и