0
Любими продукти:
0

Нямате любими продукти.

Вход
регистрация
Levý banner
Pravý banner

Обадете ни се, ние сме тук за вас

+359 92 919019 (Пон-Пет, 09-16 ч.)
MENU
0 0,00 лв.
Купете още за 150 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

+359 92 919019(Пон-Пет, 09-16 ч.)

Попитайте ни
 
    


Екстериорно осветление - Immax NEO

Katalog venkovky
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията


Екстериорно осветление


Екстериорните лампи без съмнение са едно от първите неща, които гостите ви забелязват, когато пристъпят във вашия двор или тераса. В миналото не е било често срещано да се слагат екстериорни лампи при планирането на вида на екстериора, но в днешно време е различно. Клиентите използват осветление за верандите си, статуи в градините или около басейна. Много популярни са главно екстериорните лампи със сензори за движение и също тези лампи, които не консумират много електрическа енергия - соларните лампи. Можете главно да използвате екстериорното осветление със сензор за вратата на гаража или на къщата. Ако искате ефективно да осветите тераса, ви препоръчваме екстериорни аплици, екстериорни лампи за врата, екстериорни лампи или екстериорни фенери.


LED екстериорни лампи


Градинското осветление ще допринесе за жялостното съживяване на екстериора на къщата ви и ще вдигне нивото на двора ви. Тъй като много осветителни тела са оборудвани с LED чипове или LED крушки, няма да се притеснявате за големи разходи за електричество. Това специфично осветление се нарича LED екстериорно осветление. LED екстериорните лампи могат да се използват за външно осветление на терасата или на къщата. Има безброй начини за осветление на екстериора. Затова трябва да изберете подходящите екстериорни лампи и майсторски да осветите градината си за гостите или минувачите. В нашият онлайн магазин можете да откриете широка гама от лампи - екстериорни аплици, екстериорни висящи лампи и много други видове екстериорно осветление.


Екстериорни спотове


Макар и да изглежда, че спотовете са подходящи само за интериор, можете да се натъкнете и на този тип осветление в градината например. Екстериорните спотове най-често имат дизайн с формата на прът, които в единия си край има шип за забиване в земята, а в другия - лампа. По този начин екстериорните спотове помагат за осветлението например на градински статуи или храсти. Като всяка друга екстериорна лампа и спотовете са защитени срещу проникване на вода, за да не се притеснявате за тях, когато вали.

Събития и новини веднага на вашия имейл

Всичко за светлините, съвети, трикове и уроци. От време на време директно на имейла.

Отказване от абонамента

© 2021 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и