Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Новости за Вашия дом

Новини и обяви

В нашия онлайн магазин ще намерите нещо повече от качествени лампи. Ние непрекъснато разширяваме асортимента си за Вас и Вашето домакинство!

Със сигурност имате нужда от много неща за ежедневието. Вече имате някои, но може би все още ви липсват някои или съществуващите вече ще се нуждаят от подновяване. Можете да закупите много от тях директно от нас и вероятно дори не сте знаели за това.


Сешоар не само за всяка жена

Всяка от вас знае, че не може без качествен сешоар. Да излизате с мокра коса – особено през зимата или да спите с такава не е много практично. Нашето предложение на сешоари от марката Sencor ще Ви зарадва. Можете да избирате от различни видове. Ще откриете сешоари в различни цветове и форми. Голямо предимство е например ергономичната дръжка, която също може да се сгъва, така че да гарантира лесно съхранение, дори ако трябва да го опаковате за пътуване. Друго предимство е дългият кабел, благодарение на който можете удобно да изсушите косата си дори по-далеч от  контакта. Можете дори да изберете сешоар с йонизираща технология, която гарантира гладка коса без наелектризиране. Благодарение на постоянната температура, сешоарите не увреждат косата. Също така ще бъдете доволни, защото можете да избирате между множество нива на скорост и температура или стеснена дюза за по-добро оформяне.

 

Калкулатори за бързи изчисления 

Кой не забравя от време на време простите изчисления, които е научил в училище? Фактът, че имаме проблем да преброим нещо, е често срещана ситуация, която всеки познава. Ето защо понякога се налага да използвате калкулатор, който ще ви помогне бързо с подобно събиране и изваждане. Освен това обикновено е задължителен в училищата за учениците или студентите. В нашия електронен магазин вече можете да закупите такива помощници под формата на калкулатори от марката Casio с едно натискане на бутон. При нас ще откриете класически невзискателни модели, но и калкулатори с много функции и многоредов LCD дисплей. Учениците със сигурност ще оценят възможностите за изчисляване на корен квадратен или възможностите на числата в скоби. Освен това те имат по-взискателни математически функции, които класическият калкулатор не може да реши. Можете също да избирате от различни цветове. Калкулаторите се захранват предимно от батерии. Въпреки това, методът на захранване е посочен за всеки калкулатор.

 

Отглеждане на растения с качествените лампи на LEDVANCE

Със сигурност ще намерите много любители на различни растения и техния растеж. Дневната светлина често не е достатъчна, за да процъфтява вашият ботанически кът и всичко да расте и цъфти както трябва. Понякога има нужда от малко помощ. Ето защо предлагаме интериорни LED лампи от марката LEDVANCE, които подпомагат фотосинтезата при растенията. Можете да регулирате височината на главата на лампата според нуждите на всяко растение. Благодарение на таймера, дневният и нощният цикъл на светлината са идеално имитирани тук. Голямо предимство е и сензорът, който сигнализира при липса на вода. При нас ще откриете лампи с димер, но и с интересен дизайн или семпъл стил. Просто изберете своята лампа.


Офис и геймърски столове 

Седенето пред компютър понякога може да бъде болезнено и неудобно, ако нямате подходящия стол. Ето защо трябва да избирате добре. Всички офис столове и фотьойли в нашата оферта са изработени от най-добрите материали. Благодарение на това Вие или Вашите деца ще седите удобно дори след няколко часа. Благодарение на микропорите те имат и идеална вентилация. Можете също така да оживите вашето игрално или работно място, като изберете стол с RGB подсветка. Можете да регулирате цвета на подсветката, за да отговаря на моментното Ви настроение с помощта на дистанционното управление. Регулирането на височината и облегалката също е важно. Висококачествените колелца ще осигурят удобно преместване навсякъде.Но в нашия онлайн магазин ще откриете още много продукти за Вашия дом. Освен това непрекъснато разширяваме асортимента си, за да можете да намерите толкова продукти, колкото са ви необходими за ежедневието на едно място. Така че, ако имате нужда от нещо за Вашия дом, просто разгледайте нашата категория Домакинство, където ще откриете всичко, от което се нуждаете.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и