Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Лятната разпродажба е в разгара си!

Новини и обяви

Ако имате нужда от нова лампа за Вашия дом или градина, сега е най-подходящото време да си купите. Лятната ни разпродажба Ви очаква!

Лятото е тук

Лятото е тук. Време е за ваканция, почивка и различни дейности на открито. Подготвили сме за Вас лятна разпродажбаза да се насладите изцяло на лятото. Ще откриете много лампи на много ниски цени. Можете да откриете отстъпки от до 70%.

Достъпни интериорни лампи 

Ако мислите да си купувате нов полилей, спот или лампа, не е нужно да чакате Коледните намаления. Голяма оферта за интериорни лампи Ви очаква сега в лятната ни разпродажба. В допълнение към главните или централни лампи ще откриете също допълнителни лампи, като настолни лампи или по-големи лампиони, които наистина пасват навсякъде. Можете да избирате от различни модели и размери. През тези горещи дни определено ще имате нужда да охладите въздуха в дома си. Затова е най-добре да си купите вентилатор. Можете да избирате между таванен вентилатор, който може да е със или без лампа, както и различни вентилатори на стойка. От Вас зависи какво предпочитате. Най-важното е, че въздухът в стаята ще се охлади и вие ще се чувствате удобно дори в жегите. Разбира се, можете да се сдобиете с  тези вентилатори на съвсем разумни цени.


Екстериорът изисква своето

Ако мислите, че Ви трябват и лампи за екстериорните пространства, можете да ги вземете с тези за интериор. В нашата разпродажба ще откриете много видове екстериорни лампи в допълнение към интериорните. От соларни лампи, аплици или лампи за таван, до LED екстериорни лампи. Ще ги откриете на страхотни цени.


Допълнителни предимства

Ако сте си избрали лампи в лятната разпродажба, която сме приготвили специално за Вас, можете да добиете и някои допълнителни ползи. Ако сте си избрали осветителни тела на стойност поне 150 лв, получавате безплатна доставка. Освен това имате и до 60 дни период за връщане на стокатав случай че лампата не пасва на дома Ви и предпочитате да изберете друга.  

Можете да получите и безплатен подарък. И тъй като гарантираме качеството на нашите лампи и други продукти, които предлагаме, ще получите гаранция, не за 2, а цели 3 години. За някои продукти гаранцията достига до 5 години. 

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и