Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Удължена гаранция 3 години

Новини и обяви

Всички сме го изживяли - купуваме си страхотно нещо и сякаш то знае точно, че днес е специалният ден, когато не трябва да се счупи или разваля. Изминали са 2 години от покупката. Но утре вече може. И така и става. Просто изгасва и не свети. Ами какво сега?

  Всички сме го изживяли - купуваме си страхотно нещо и сякаш то знае точно, че днес е специалният ден, когато не трябва да се счупи или разваля. Изминали са 2 години от покупката. Но утре вече може. И така и става. Просто изгасва и не свети. Ами сега?

   

  • Първо диагностика - какво всъщност е станало и каква е причината.

  • Поръчка на резервна част.

  • И накрая работата на техник, който оправя всичко.

  Като обобщим излиза доста скъпо. Как решим проблема по друг начин? И ако може безплатно?

  Купете си осветление в нашия онлайн магазин

  Още в началото бихме искали да изясним едно нещо - нашата удължена гаранция е безплатна! Затова не търсете някъде капан, дребен шрифт или звездичка в общите ни условия. Просто изберете осветително тяло, сложете го в кошницата и изпратете поръчката. Това е всичко. Удължената гаранция ви е в кърпа вързана. Само един продукт не е обхванат от нея, а това са електрическите крушки.

   

  Как да получите удължена гаранция

  Удължената гаранция се получава директно, като направите поръчката си в онлайн магазина. В случай на повреда на продукта, посетете уебсайта: www.lampite.bg или се обадете на +359 92 919019 или изпратете попълнен формуляр за рекламация. Операторът ще ви посъветва как да постъпитеСлед изпращането на формуляра за рекламация, нашият отдел рекламации ще се свърже с Вас. След оправянето на продукта получавате напълно работещ артикул или ви връщаме парите.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и