Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Сензорни лампиони

  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

В нашия магазин ще откриете разнообразие от лампиони със сензор за вашето удобство и комфорт


Сензорните лампиони станаха често срещано осветително тяло в много домакинства. Причините са много и различни, но най-важната от тях е, че осигуряват идеалната светлина до тъмните кътчета на стаята. Стоящите лампи със сензор имат функцията да се включват и изключват при движение с ръка и по този начин да не се налага натискането на копче всеки път.  В много жилища ще видите лампиони за хол със сензор, които са с нов и изключителен дизайн. На нашия уебсайт ще имате възможност да изберете този, който най-много си подхожда с вашия интериор. Някои от нашите сензорни стоящи лампи можете да кобинирате и с екстериорно или офис осветление за придаване на нов спектър светлина.


Предлагаме ви сензорни лампиони от ново поколение, което чрез своето LED осветление ви дава възможност за коригиране на светлината спрямо вашия вкус. 


Някои от сензорите за подови лампи са оборудвани с димируеми крушки, чрез които ще можете да регулирате силата на светлината, така че тя да не ви заслепява, но да е напълно достатъчна. Може би сега е точният момент да се оборудвате с нов вид лампа от типа сензорни лампиони, както направиха и други домакинства. В други категории можете да разгледате и винтидж лампиони, LED лампиони, лампиони от дърво и селски лампиони. 

Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и